AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz'dan seçim açıklaması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz'dan seçim açıklaması

31 Mart seçimlerinde Belediye Başkan adaylarının listeleri için son gün 31 Ocak. Partiler büyük oranda adaylarını açıkladı. Saadet Partisi henüz bir açıklama yapmazken; AK Parti ve MHP Alper Taban'da, İYİ Parti ve CHP Hakan Özdemir'de karar kıldı. DP, DSP, BTP, Vatan Partisi de adaylarını kamuoyu ile paylaştı. Seçime bağımsız olarak da bir aday katılacak.

ÖDEMESİNİ DE YAPTI

Sosyal medyadaki ilginç, ironik ve tatlı-sert muhalif paylaşımları ile tanınan Kani Ahmet Erbay, belediye başkan adaylık ödemesini de yaptıktan sonra İlçe Seçim Kurulu'na başvurarak; resmen adaylık sürecini de başlatmış oldu.

KANİ AHMET ERBAY KİMDİR?

1981 İnegöl, Tüfekçikonak Köyü doğumlu. İlkokulu Bursa'da, Ortaokulu İnegöl İmam Hatip Lisesi'nde, liseyi de Süper Lise'de okudu. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünde tamamladı. Daha sonra İnegöl'e dönerek; Rendi Mobilya Dış Ticaret Bölümünde çalışmaya başladı. Vatan Dekorasyon'da İşletme Müdürü olarak görev yapıyor.