İnegölspor futbolcuları, kulübün daha iyi yerlere gelmesi için yönetim ve kulüp başkanına olan inançlarını maddi destekle pekiştirdiklerini açıkladı. Futbolcular, İnegölspor'un hak ettiği başarıya ulaşması adına 250.000 TL maddi destek sağlayacaklarını belirtti. 

İnegölsporlu futbolcular, ayrıca playofflara olan tam inançlarını ve bu yolda tüm rakipleri yenerek hedeflerinin birincilik olduğunu vurguladı. İnegölspor camiası ve İnegöl kamuoyundan, başkan ve yönetimine destek olunması çağrısında bulunuldu. 

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Hamzabey Oğlu Derviş Mehmet Bey kimdir? Hamzabey Oğlu Derviş Mehmet Bey kimdir?

"Kulüp başkanımızın ve yönetimin İnegölsporun hakettiği yerlere yükselmesi adına vermiş oldukları mücadeleleri görüyor ve bizlerde bu anlamda kulubümüze 250.000 tl maddi destekte bulunmak istiyoruz.

Ayrıca buradan belirtmek isteriz ki playoff olan inancımız tamdır oradan da bütün takımları yenerek hedefimizin birincilik olduğunu beyan etmek istiyoruz bu halde tüm İnegölspor camiasına ve İnegöl kamuoyuna bizlere inanmasını değerli başkanımız ve yönetimine sahip çıkmasını temenni ediyoruz saygılarımızla."

Whatsapp Image 2024 03 29 At 7.05.05 Pm

Kaynak: Şaban Kılıçcı