İstanbul'un kalbinde, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde dün akşam yaşanan üzücü olay, tüm şehri yasa boğdu. İnegöllü Ahmet B. (39), ailevi sorunlar nedeniyle bunalıma girerek köprüden atladı. Bu trajik intihar, toplumsal sorunlara dair ciddi soruları da beraberinde getiriyor.

Olayın Detayları

Ahmet B., dün akşam saatlerinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne çıkarak kendini boşluğa bıraktı. Olay, köprüden geçen sürücüler tarafından fark edildi ve hemen yetkililere bildirildi.

18112023-130526_vtyjsz21pv

Acı Tespit

Adamın cansız bedeni, olay yerine yakın bir noktada balıkçılar tarafından bulunarak karaya çıkarıldı. Olay yerine gelen savcılık ve polis ekipleri, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

Türkiye'nin Nöroloji alanındaki öncüsü Lofçalı Derviş Bey'i duydunuz mu? Türkiye'nin Nöroloji alanındaki öncüsü Lofçalı Derviş Bey'i duydunuz mu?

Ölüm sebebinin kesinleştirilmesi ve olayın detaylarının ortaya çıkması için savcılık soruşturma başlattı. Ahmet B.'nin ailesi ve yakınları, büyük üzüntü içinde olayı takip ediyorlar.

Ahmet Can Balkal Kimdir?

Vivense’de Ceo Asistanı ve Mağazalaşmalardan sorumlu yönetici olan Ahmet Can Balkal İstanbul’da intihar ederek hayatına son verdi.

Evli ve 3 çocuk babası olan Ahmet Can Balkal Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Hamzabey Mahallesi’nde doğdu.
Vivense’de birçok farklı pozisyonlarda görev yapan Ahmet Can Balkal dün 15 Temmuz Şehitler köprüsünden atlayarak hayatına son verdi.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR