Intihar Haberleri

intihar haberleri ve güncel intihar gelişmeleri, intihar ile ilgili tüm video, intihar fotoğrafları ve intihar haberleri Genç Gazete sitemizde


3.Sayfa

İstanbul Pendik’te 22 yaşındaki genç, 10 katlı bir apartmanın 9. katından atlayarak intihar etti.

Asayiş

Sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile intihar edeceğini söyleyen Yağmur Sarnıç, hastaneye kaldırıldı.

Asayiş

Kahramanmaraş’ta binanın çatısına çıkarak intihara kalkışan şahıs baygınlık geçirdi. Şahsı, polis ve itfaiye ekipleri kurtardı

Dünya

Şirkette meydana gelen dehşet verici olayda, eski bir çalışanın iş yerine geri dönerek üç kişiyi öldürdükten sonra intihar ettiği bildirildi.

Asayiş

Olay Esenyurt'ta gerçekleşti karısının sokak ortasında defalarca bıçaklayan adam evine gidip..

Asayiş

TEM Otoyolu Sarıyer Seyrantepe mevkisindeki üstgeçitten yola atlayan ve hava yatağına düşen 19 yaşındaki genç kızın hayat hikayesi kan dondurdu

Asayiş

Bostancı Marmaray durağında alkollü şahıs, gece kulübünde kavga ettikten sonra Marmaray’da turnikelerin bulunduğu üst geçitten atlayarak intihar etti.

İnanç

İslam'da ölüm temennisinin yeri nedir? İnsan duasında ölmeyi isteyebilir mi? Din İşleri Yüksek Kurulu'nun açıklamaları bu önemli soruyu ele alıyor.

Magazin

"Kara para aklama" ve "vergi kaçakçılığı" suçlarından tutuklanan Dilan Polat'ın avukatı Osman Eryiğit, intihar iddialarına açıklama yaptı.

3.Sayfa

Ankara'nın Mamak ilçesinde gece saatlerinde yaşanan trajik bir olay, tüm şehri sarsacak boyutta. Bir mahalle bekçisinin, eşini öldürdükten sonra intihar...

İnegöl

 İstanbul'un simgelerinden biri olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaşanan trajik olayda İnegöllü mobilyacı canına kıydı.

İnegöl

İnegöl'de, yürekleri dağlayan bir olay yaşandı. Mahmudiye Mahallesi'nde  16 yaşındaki E.Ç., apartmanın 3. katından düştü.