Genç yetenek Hamza Akman, Avrupa futbolunun dikkatini çekmeyi başardı. İnegöllü ünlü futbolcu Ayhan Akman'ın oğlu olan ve şu anda Galatasaray'da forma giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, performansıyla Avrupa kulüplerinin radarına girdi.

Galatasaray'ın bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşılaştığı Danimarka'nın Kopenhag takımı, genç oyuncunun performansını yakından takip etti ve kadrosuna katmak istediği belirtildi.

KOPENHAG İLE GÖRÜŞTÜ

Sözleşmesi sona erecek 19 yaşındaki oyuncunun, Danimarka ekibi Kopenhag ile görüştüğü öğrenildi.

Danimarka ekibi, bu sezon UEFA Gençlik Ligi'nde rakip olduğu maçlarda performansını beğendiği Hamza'yı kadrosuna katmayı hedefliyor.

GALATASARAY'IN ALTYAPISINDA BAŞLADI

Galatasaraylı eski futbolcu Ayhan Akman'ın oğlu olan Hamza Akman, kariyerine sarı-kırmızılı kulübün altyapısında başladı.

2022'DE A TAKIMA YÜKSELDİ

2022'de A takıma yükselen 19 yaşındaki genç futbolcu, orta sahanın merkezinde görev yapıyor ve ağırlıklı olarak sağ ayağını kullanıyor.

Galatasaray altyapısından yetişen ve 2022'de A takıma yükselen Hamza Akman, orta sahada etkili bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti. 

Başkan Bozbey, MODEF’i ziyaret etti Başkan Bozbey, MODEF’i ziyaret etti

Hamza Akman'ın Galatasaray ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor ve şu anki piyasa değeri yaklaşık 400 bin euro olarak belirlendi. 

Ekran Görüntüsü 2024 03 26 113805

Kaynak: Şaban Kılıçcı