İnegöl Belediyesi, yerel futbol kulüpleri arasında yaşanan idman sahası tahsis krizinde önemli bir rol üstlenmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz Ocak ayında alınan ve uygulamaya geçirilmeyen saha tahsis kararının ardından, Belediye bu konuda hakem görevi görecek ve idman saati planlamasında aktif rol alacak.

Daha önceden Osmaniyespor’a tahsisli olan sahada Gençlergücü, Karadeniz Güvenspor ve İnegölspor alt yapısının idman yapma hakkına sahipti.

İnegöl’de Bugün Kimler Vefat Etti | 26 Nisan 2024 İnegöl’de Bugün Kimler Vefat Etti | 26 Nisan 2024


İnegöl Belediyesi, Ocak meclisinde alınan kararın yürürlüğe girmeyeceğini, adı geçen kulüplerle görüşeceğini ve idman saati planlaması yapacağını açıkladı.

Genç Gazete İnegöl'de Saha Krizine Hakem Çözümü (2)

Kulüpler Arasında Uzlaşma Arayışı

Kulüp Yöneticileri ile Kritik Toplantı

Osmaniyespor Tepkisi ve Belediye Başkanının Cevabı

“Asılsız ithamları da asla kabul etmiyoruz, bu ithamlarda bulunanlar iddialarını ispat etmekle mükelleftir.” - Alper Taban, İnegöl Belediye Başkanı

Genç Gazete İnegöl'de Saha Krizine Hakem Çözümü (3)

İnegöl Belediyesi yetkililerinin Pazartesi günü kulüp yöneticileri ile görüşeceği kimseye mağduriyet oluşturmadan idman planlaması yapacağı bilgisine ulaşıldı.

İnegöl Belediyesi'nin Pazartesi günü kulüp yöneticileri ile yapacağı toplantı, saha kullanımı konusunda adil bir çözüm bulunması için kritik bir adım olacak. Belediye, herhangi bir mağduriyet oluşturmadan, tüm kulüplerin ihtiyaçlarına cevap verecek bir idman planlaması yapmayı hedefliyor.

Osmaniyespor, Ocak ayında alınan meclis kararına tepki göstermişti. Belediye Başkanı Alper Taban ise bu tepkilere karşı Kemal Kaya'ya destek vermiş ve asılsız ithamların kabul edilemez olduğunu belirtmişti.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR