İnegöl Roman Kültürünü Yaşatma Derneği heyetini, İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Serkan AY, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri karşıladı.

İnegöl'de kamyonet devrildi : 3 yaralı İnegöl'de kamyonet devrildi : 3 yaralı

İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Serkan AY, İnegöl Roman Kültürünü Yaşatma Derneği heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını, Roman camiasıyla ilçede hep birlikte bir kardeş, bir arkadaş gibi yaşadıklarını, Roman camiasının sorunlarını bildiklerini ve Rumeliler olarak kendilerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

I M G 20240522 W A0004 Gencgazete

İnegöl Roman Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Ahmet LEKESİZYİĞİT  ise 16 Nisan 2024 tarihindeki kongre sonucunda göreve gelen Başkan Serkan AY ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti ve başarılar diledi. Başkan LEKESİZYİĞİT, Rumeliler'in ilçemizde güzel hizmetlere imza atacaklarına inandıklarını, üzerlerine düşecek her türlü göreve hazır olduklarını söyledi.

İnegöl Roman Kültürünü Yaşatma Derneği Fasıl Ekibi dernek bahçesinde bulunanlara bir müzik ziyafeti sundu. Hatıra fotoğrafı çekimi ardından heyet uğurlandı.

I M G 20240522 W A0006 Gencgazete

Kaynak: Haber Merkezi