Yanlış Sunum İnegöl Köftesi Tanıtımını Gölgeledi Yanlış Sunum İnegöl Köftesi Tanıtımını Gölgeledi

İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, 31 Mart 2024 yerel seçimleri kapsamında oyunu Vehbi Koç İlkokulu'nda kullandı. Sabahın erken saatlerinde, 1074 nolu sandıkta oyunu kullanan Arslan, seçimle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kaymakam Arslan, seçimin ilçe, il ve ülke için hayırlı olmasını temenni ederken, İnegöl'de seçim sürecinin huzur içinde devam ettiğini belirtti.

"31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ilçemiz için, ilimiz için ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum."

İnegöl'de kayıtlı 212 bin 399 seçmenin oy kullanacağı bilgisini veren Arslan, toplamda 673 sandık kurulduğunu, bunlardan ikisinin seyyar sandık olduğunu, geri kalanların ise muhtelif mahallelerdeki okullarda hizmet vereceğini açıkladı. Seçim güvenliğine de değinen Kaymakam, oy kullanma işleminin güven ve huzur içinde geçmesi için kolluk kuvvetlerinin gerekli önlemleri aldığını vurguladı.

"Oy verme işleminin güven ve huzur içerisinde geçmesi için kolluk birimlerimiz tarafından da tüm sandık alanlarında gerekli güvenlik önlemleri alınmış durumdadır."

Kaymakam Arslan, seçim sürecinin olgunluk içinde geçtiğini belirterek, kazasız belasız tamamlanmasını ve çıkacak sonuçların ülke için hayırlar getirmesini diledi. Seçimin, demokrasinin olgunluğuna yakışır şekilde tamamlanmasının önemine değinerek, tüm İnegöl halkını ve görev alacak kişileri huzurlu ve güvenli bir seçim için birlik olmaya çağırdı.

"Çok şükür kazasız belasız inşallah milletimize, devletimize ve demokrasimizin olgunluğuna yakışır bir seçim sürecini tamamlayarak çıkacak neticenin de ülkemiz içinde hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

Kaynak: Şaban Kılıçcı