İnegöl Süleymaniye Mahallesi Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerinde bulunan bozuk bir yol kesimi onarıldı. Yol, itfaiye ekiplerinin önünde yer alıyordu ve sürücüler için tehlike arz ediyordu.

İnegöl'de İtfaiye Önündeki Bozuk Yol Onarıldı (3)

Daha önceki yol ve asfalt çalışmalarının ardından oluşan çukur ve deformasyonlar, araç sürücüleri ile bölgede görev yapan itfaiye personelinin tepkisine neden olmuştu. Konunun kamuoyuna taşınmasının ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri harekete geçti.

İnegöl Belediyesi Çözüm Merkezi 2025 Yılı Verilerini Açıkladı
İnegöl Belediyesi Çözüm Merkezi 2025 Yılı Verilerini Açıkladı
İçeriği Görüntüle

İnegöl'de İtfaiye Önündeki Bozuk Yol Onarıldı (2)

Belediye ekipleri, söz konusu bölgede tamir ve asfalt yenileme çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalarla yol güvenliğinin yeniden sağlandığı bildirildi.

Çevre sakinleri ve itfaiye çalışanları, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin konuya müdahale etmesi üzerine teşekkürlerini iletti.

Muhabir: Vedat Baykay