Refüje çarpan araçta aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı Refüje çarpan araçta aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Bursa'nın çeşitli ilçelerinde yer alan, kullanılmayan ya da terk edilmiş 12 jeotermal kaynak ve doğal su sahası, çok yakında ihaleye sunulacak. Peki, bu sahalar arasında hangi bölgeler öne çıkıyor?

İhale Tarihi Belli Oldu

Bursa Valiliği'nin Resmi Açıklaması

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının ilgili ilanı yayınlandı. Açıklamada, herhangi bir sebeple kullanılmayan veya terk edilmiş jeotermal kaynak ve doğal su sahalarının ayrı ayrı ihale edileceği belirtildi.

"Bursa'nın çeşitli ilçelerinde bulunan, herhangi bir sebeple hükümden düşmüş veya terk edilmiş 12 jeotermal kaynak ve doğal mineralli su ruhsat sahası açık teklif (artırma) usulü ile ayrı ayrı ihale edilecek."

İhalenin Yapılacağı Tarih ve Saat

Sahaların ihale süreçleri, 7 Kasım Salı günü, 14.00-15.50 saatleri arasında Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek.

İnegöl'deki İhaleye Açılacak Sahalar

Yayınlanan ilana göre, İnegöl bölgesinden toplamda iki farklı saha ihaleye çıkartılacak. Bu sahalar; Kurşunlu-Güzelyurt-Hamitabat Mahallelerindeki 3.774,49 hektarlık alan ile Kurşunlu-Kulaca-Akbaşlar Mahallelerindeki 4.983 hektarlık alan olarak belirlendi.

Screenshot_2_258

Editör: Umut Gökdaş