İnegöl Ticaret Sanayi Odası'nda (İTSO) yaşanan istifalar ve yönetim değişiklikleri sonrası odanın yeniden seçime gitme kararı aldığı duyuruldu. Mevcut başkan Hüseyin Özdemir, konu hakkında önemli açıklamalarda bulunarak sürecin detaylarını paylaştı. İTSO'nun yeni bir başlangıç yapmaya hazırlandığını belirten Özdemir, İnegöl iş dünyasında yeni bir sayfa açılacağının sinyalini verdi.

İnegölspor 1 Puan Aldı, Rakibi 3. Lige Düştü İnegölspor 1 Puan Aldı, Rakibi 3. Lige Düştü

Yavuz Uğurdağ'ın AK Parti'den belediye başkan aday adaylığı için başvurmasının ardından yaşanan süreçte, yönetim kurulu kararı ile Hüseyin Özdemir başkanlık görevine getirilmişti. Başkan Özdemir, Yavuz Uğurdağ'ın aday adaylığı sürecindeki desteklerini ve sonrasında yaşanan gelişmeleri detaylı bir şekilde anlattı.

Özdemir, "Yavuz Uğurdağ ile yol ayrımına gitmek yerine tekrar göreve davet ettik. Yönetim Kurulu Başkanı olarak ben istifa ederek seçim kararını aldık" dedi.

Özdemir, sürecin şeffaflık içinde ve verilen sözlerin tutulması adına yönetim kurulu ile birlikte titizlikle yönetileceğini vurguladı. İlçe seçim kurulundan seçim takvimi ve karar çıktıktan sonra meclis üyesi arkadaşların bilgilendirileceğini belirtti. 

Özdemir konuşmasının tamamında şunları ifade etti:

“Yönetim kurulu sürecin başında, Yavuz Uğurdağ’ın belediye başkan aday adaylığı konusunda destek vermiştik. Alınan bu kararın finalinde finalinde süreç Yavuz Uğurdağ’ın lehine sonuçlanmadığı için Yavuz Uğurdağ ile yol aktini yerine getirmek için tekrar göreve davet ettik. Yönetim Kurulu başkanı olarak ben istifa ederek seçim kararını aldık. Sürecin başından sonuna kadar ne karar alındı ise verilen sözlerin tutulması adına ben ve yönetim kurulu olarak süreci tamamlayacağız. İlçe seçim kurulundan seçim takvimi ile karar çıktıktan sonra meclis üyesi arkadaşlarımız bilgilendirilecek.” 

Editör: Umut Gökdaş