Kadir gecesinin manevi önemine dikkat çeken Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ahmet Yıldız, bu mübarek gecenin Rahman'ın affıyla ve Kur'an'ın aydınlığıyla insanları buluşturan eşsiz bir zaman dilimi olduğunu vurguladı. Ayrıca, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde, halkı trafik konusunda uyardı.

Bayram tatili öncesi trafik kazalarına dikkat çeken Yıldız, insanların sevdikleriyle bayramı geçirmek için yola çıkacağını belirtti ve bu süreçte trafik kurallarına uyma, sabır, anlayış ve dikkat konusunda uyarılarda bulundu.

Son olarak, Kadir Gecesi'nin insanlığın barışı ve huzuru için bir vesile olmasını dileyen Yıldız, manevi öneme sahip bu gecenin toplumsal birliğe katkı sağlamasını niyaz etti.

Whatsapp Image 2024 04 05 At 11.57.18 Am

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ahmet Yıldız'ın açıklamasının tamamı şu şekilde:

Kıymetli İnegöllüler,

Bu gece inşallah Kadir gecesini idrak edeceğiz. Kadir gecesi, insanı Rahman’ın affıyla, insanlığı Kur’an’ın aydınlığıyla buluşturan eşsiz bir gecedir. Bu müstesna zaman diliminin kadr ü kıymetini bilen ve onu ihya etmek isteyen her mümin, elbette öncelikle Kur’an’a yönelmelidir. Kur’an-ı Kerim’i güzel okumanın, en güzel biçimde anlamanın ve yaşamanın hayatın ana gayesi olduğunu bir defa daha hatırlamalıdır.

Yine Ramazan Bayramına kavuşmamıza sayılı günler kaldı. Kıymetli İlçe halkımıza önemli bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Birçoğumuz bugünden itibaren bayramı sevdiklerimizle geçirmek için yola çıkacağız. Gidiş ve dönüş yollarındaki yoğunluk her zamankinden daha fazla dikkatli olmamızı gerektirmektedir. Zira yaşanan trafik kazaları bayram sevincimizi hüzne dönüştürmekte; millet olarak hepimizin yüreğini dağlamaktadır. Hız ihlali, hatalı sollama, yakın takip, yorgunluk gibi sebeplerle meydana gelen kazalarda nice insanımız, nice kardeşimiz can veriyor. Nice ocaklar sönüyor. Bu noktada bütün İnegöl’lü hemşerilerimizi trafik kurallarına uymaya, sabırlı, anlayışlı ve dikkatli davranmaya, birbirimizin hak ve hukukuna saygılı olmaya davet ediyorum.

Mübarek Kadir Gecesi 'nin islam aleminin birlik ve beraberliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum.

Ahmet YILDIZ - Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı

İnegöl'ün O Mahallesinde Su Kesintisi! Tam 1 Ay Sürecek! İnegöl'ün O Mahallesinde Su Kesintisi! Tam 1 Ay Sürecek!

Kaynak: İhsan Kuran