İnegöl'de inşaat sektörünün önemli temsilcilerinden biri olan İnegöl Müteahhitler Derneği, 3 dönemdir başkanlık görevini yürüten Yusuf Şehitoğlu görevini devrediyor. Şehitoğlu, 5 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 20.00'de İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek olan kongreye İnegöl halkını da davet etti.

Yusuf Şehitoğlu, 6 yıllık başkanlık dönemini değerlendirerek, dernek üyelerine ve İnegöl halkına teşekkür etti. Görev süresi boyunca İnegöl'ün kalkınması ve inşaat sektörünün gelişmesi için önemli çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Şehitoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“3 dönem, 6 senedir üyelerimizin teveccühü ile bu görevi yerine getirdik. Bu süre zarfında İnegöl'ümüzün kalkınması ve inşaat sektörünün gelişmesi için elimizden geleni yaptık. Birçok projeye imza attık, sektörümüzün sorunlarını dile getirdik. Kentsel dönüşüm ile alakalı önemli girişimlerimiz oldu. İnegöl’de kentsel dönüşüm ile ilgili projeler hazırladık. Bu projelerin uygulanması bizleri çok memnun etti.”

Yusuf Şehitoğlu, görev süresi boyunca yapılan projeler ve girişimlerin, İnegöl'ün gelişimi için büyük önem taşıdığını vurguladı. Dernek üyeleri ve İnegöl halkı, Şehitoğlu'nun liderliğinde yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirtti.

Kaynak: HABER MERKEZİ