Bursa’nın İnegöl ilçesinde mobilya sektöründe ticaret yapan birçok esnafı ilgilendiren dolandırıcılık olayı, ilçede büyük yankı uyandırdı. Edinilen bilgilere göre, Zonguldak’ta faaliyet gösteren mobilya firması sahibi G.B., yaptığı işlemler karşılığında ödemelerini gerçekleştirmeden ortadan kayboldu.

İş insanının mobilya, ev ve araç ticareti adı altında milyonlarca liralık borç bıraktığı, alacaklı firmaların ise günlerdir G.B.’ye ulaşamadığı öğrenildi. İddialara göre, şahsın dolandırıcılığın ardından yurtdışına kaçtığı ileri sürüldü.

İnegöl D-200’de korkutan kaza! Motosiklet sürücüsü ağır yaralı
İnegöl D-200’de korkutan kaza! Motosiklet sürücüsü ağır yaralı
İçeriği Görüntüle

Yaşanan gelişmeler, Türkiye’nin mobilya üretim merkezi olarak bilinen İnegöl’de güven sorununu da gündeme getirdi. Çok sayıda mobilyacı esnaf, mağduriyetlerinin giderilmesi için hukuki sürecin başlatılmasını bekliyor.

Kaynak: inegölonline.com