İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği, sektörü yeni bir döneme taşıyacak büyük projelere imza atıyor. İMOS'un önderliğinde gerçekleştirilecek olan 1 milyar TL değerindeki yatırımlar, Mobilyası Garanti Markası, Tasarım ve ARGE Merkezi, Malzeme Kütüphanesi gibi önemli gelişmeleri içeriyor.

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Osman Aybil, yeniden yapılanma ve gelişim planları hakkında bilgi verdi: “İMOS koordinatörlüğünde gerçekleştirdiğimiz bu program çerçevesinde toplamda bir milyar TL’yi bulan projelerimize kaynak oluşturmayı hedefliyoruz.”

Önemli Adımlar ve Katılımcılar

Dernek, Türkiye İhracatçılar Meclisi, İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği gibi önemli kurum ve kişiliklerin katılımıyla yatırım hazırlıklarını hızlandırıyor.

Yönetimde Yenilenme ve Güven Tazeleme

“Yeni yönetimimizi bekleyen önemli adımlar var. İnşallah ilerleyen zamanda bunları hayata geçireceğiz.” - Osman Aybil

Osman Aybil'in yeniden başkan seçilmesi ve yeni yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesi ile dernek, gelecek planlarına sağlam bir temel atmış oldu.

İnegöl Kafkasspor Play-Off'a Penaltılarda Veda Etti! İnegöl Kafkasspor Play-Off'a Penaltılarda Veda Etti!

Yönetim Listesi

Osman Aybil yeniden başkanlığa seçilirken, yönetim listesi; Akif Yaşin, Fatih Mestan, Raşit Sert, Uğurtan Turgut, Tarık Karaca, Cengiz Ter, Ramazan Yılmaz, Veysel Şahin, Bahadır Usluer, Tevfik Samet Yılmaz, Gökhan Kınalıbaş, Sedat Sevinç, Murat Yağcı isimlerinden oluştu.

Editör: Umut Gökdaş