İnegöl Kent Gönüllüleri Derneği tarafından gerçekleştirilen üye buluşması, Dernek Başkanı Bahadır Bayraktar ve yönetim kurulunun öncülüğünde yapıldı. Toplantıda, dernek üyeleri arasında tanışma ve görüş alışverişi sağlandı.

Tanışma ve İstişare Vurgusu
Toplantıda konuşan Dernek Başkanı Bahadır Bayraktar, buluşmanın amacına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bayraktar, “Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte bu akşam bir tanışma ve istişare toplantısı yapmak istedik. Bu buluşmaları düzenli olarak sürdürmeyi planlıyoruz. Kent gönüllülüğü bilincini pekiştirmek, sosyal ilişkileri güçlendirmek ve İnegöl’ü daha yaşanılabilir hale getirmek için bu toplantıları önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

Derneğin Kuruluş Süreci
2020’de kuruldu, 2022’de ilk kongre yapıldı
Bahadır Bayraktar, derneğin 2020 yılında kurulduğunu, 2022 yılında ilk kongresini gerçekleştirdiğini hatırlattı. Mevcut yönetimin ise 25 Mayıs 2025 tarihinde göreve başladığını belirten Bayraktar, yeni yönetimle birlikte çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Kentlilik bilinci ve dayanışma çalışmaları
Bayraktar, dernek faaliyetlerinin İnegöl bilincini güçlendirmek, kentlilik kültürünü geliştirmek ve sosyal dayanışmayı artırmak amacıyla yürütüldüğünü ifade etti.
Üyeler Arasında Sosyal Paylaşım
Toplantıda resmi protokol yerine sosyal bir ortam oluşturuldu. Üyeler, meslekleri, sosyal yaşamları ve ilgi alanları hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Bayraktar, “Ne kadar çok birbirimizi tanırsak, yarın daha sağlıklı ilişkiler kurar ve daha güzel işler yaparız” dedi.
Program, üyeler arasında karşılıklı görüş alışverişi ile tamamlandı.





