İnegöl İlçe Stadyumu'nun zeminindeki bozulmalar, İnegöl Kafkasspor ile Kahramanmaraş İstiklalspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında kameralara yansıdı. Yağışlı hava ve peş peşe oynanan lig maçları nedeniyle toparlanamayan saha zemini, karşılaşmadaki oyunu da olumsuz etkiledi.

İnegöl İlçe Stadyumu'nun Zemini Içler Acısı! Yarın Bir Maç Daha Var.. (2)

İnegöl İlçe Stadyumu'nun zemini dikkat çekti

İnegöl Kafkasspor-Kahramanmaraş İstiklalspor mücadelesinde saha zemininin durumu öne çıktı.

Yağışlı havaların devam etmesi ve stadyumda üst üste karşılaşmalar oynanması nedeniyle zeminin kendisini toparlayamadığı belirtildi.

Sahanın bakımsız durumu, futbolcuların sahadaki oyununu da olumsuz etkilerken karşılaşmada sergilenen futbolun kalitesine yansıdı.

İnegöl İlçe Stadyumu'nun Zemini Içler Acısı! Yarın Bir Maç Daha Var.. (1)

Yarın aynı stadyumda bir kupa maçı daha var

İnegöl İlçe Stadyumu, yarın bir Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasına daha ev sahipliği yapacak.

İnegölspor ile Akçaabat Sebatspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde aynı sahada karşı karşıya gelecek.

Zemindeki mevcut bozulmaların ardından üst üste oynanan karşılaşmalar, İnegöl İlçe Stadyumu'nun saha koşullarını yeniden gündeme taşıdı.

Muhabir: Samet Karabacakoğlu