İnegöl’de “Orman Benim” Etkinliği İnegöl’de “Orman Benim” Etkinliği

İnegöl’ün il olma hayali hızla gerçeğe dönüşüyor mu? Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı Başkanı Uğur Bayram, İnegöl'ün il olma hedefine dair önemli açıklamalarda bulundu.

MHP İNEGOL (1)

95 Sivil Toplum Kuruluşu Biraraya Geldi

Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin öne sürdüğü 100 İl 1000 İlçe Projesi'ne destek veren İnegöl'de, 95 farklı sivil toplum kuruluşu ortak bir amaç için bir araya geldi.

İl Olma Çalıştayı Düzenlendi

İnegöl Ticaret Sanayi Odası'nın (İTSO) öncülük ettiği bir çalıştay, il olma hedefini gerçekleştirmek için organize edildi. Bu çalıştayın, tamamen sivil insiyatif ile düzenlenmiş olması, kentin bu konudaki ciddiyetini ve kararlılığını ortaya koyuyor.

MHP İNEGOL (3)

Teşekkürler ve Devam Eden Çalışmalar

“Tamamen sivil insiyatifle oluşturulan çalıştaya katılan STK temsilcilerine, Oda Başkanlarına ve şehrimizin dinamiklerine teşekkür ediyorum. İnegöl'ün il olması konusunda Milliyetçi Hareket Partisi olarak İnegöl İlçe Başkanlığı olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Başkan Uğur Bayram, İnegöl'ün il olma sürecinin destekçilerine teşekkürlerini ileterek, Milliyetçi Hareket Partisi olarak konu hakkında sürdürdükleri çalışmalara dikkat çekti.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR