İnegöl EMADDER, İstanbul Kartal'da gerçekleştirilen emeklilikte adalet mitingine katıldı. Yoğun katılımın gerçekleştiği mitinge katılan EMADDER İnegöl Temsilcisi  Özgür Çakmak, "Burada arkadaşlarımla hakkımızı aradığımız için mutluyum. Adaleti arıyoruz, hakkımızı istiyoruz ve bunun için sonuna kadar savaşacağız. Biz buraya İnegöl'den geldik arkadaşlarımızla birlikte, sağolsunlar onlar da bizleri yalnız bırakmadı. Er ya da geç istediğimizi, hakkımız olanı alacağımızdan şüphemiz yok. 1 gün ile 17 seneye mahkum edilemeyiz, buna göz yumamayız. Emeklilikte adalet bizim hakkımızdır" dedi.

Whatsapp Image 2024 01 22 At 14.48.06

Mihriban Uğurlu'nun Açıklamaları

EMADDER Başkanı Mihriban Uğurlu, emeklilikte yaşa takılanların mağduriyetini vurgulayarak, hükümete ve ilgili tüm partilere bu adaletsizliği giderme çağrısında bulundu. Uğurlu, emeklilere reva görülen düşük maaşları ve yaşanan haksızlıkları eleştirdi.

Whatsapp Image 2024 01 22 At 14.48.06 (1)

Politik Destek ve Sendika Temsilcilerinin Katılımı

Mitinge, CHP, Demokrat Parti, Yeniden Refah Partisi ve DİSK'ten temsilciler katıldı. DİSK Başkanı Arzu Çerkezoğlu, emeklilik hakkının ötelenmesinin kabul edilemez olduğunu belirtti.

"Bu ülkede hem emekli olmak zorlaştı hem de emekli olduktan sonra yaşamak neredeyse imkansız hale getirildi." - DİSK Başkanı Arzu Çerkezoğlu

Whatsapp Image 2024 01 22 At 14.48.05

Emeklilikte Yaşanan Adaletsizlikler ve Talepler

EMADDER ve destekçileri, emeklilikte adaletin sağlanması ve mağduriyetlerin giderilmesi için seslerini yükselttiler. Miting, emeklilik sistemindeki adaletsizliklere dikkat çekerken, vatandaşların bu konudaki tepkilerini ve taleplerini güçlü bir şekilde ifade etti.

Whatsapp Image 2024 01 22 At 14.48.04

Whatsapp Image 2024 01 22 At 14.48.04 (1)

İnegöl Spor Lisesi Kız Futsal Takımı Türkiye Finallerinde! İnegöl Spor Lisesi Kız Futsal Takımı Türkiye Finallerinde!

Editör: Umut Gökdaş