İnegöl'ün en prestijli eğitim kurumlarından biri olan Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu, eğitimdeki yenilikçi yaklaşımları ve öğrencilerin başarılarıyla dikkat çekiyor. 

nuri pakdil inegol egitim okul (15)-1

Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu'nda; öğretmenlerin ekip çalışması, güçlü iletişimi ve öğrencilerin okula sevgiyle bağlılıkları dikkat çekiyor.

nuri pakdil inegol egitim okul (6)

 Akademiden Spora Parlayan Yıldızlar

Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu, Okul Müdürü Ahmet YAKIŞIKLI'nın liderliğinde, akademik, sosyal-kültürel ve sportif alanlarda önemli adımlar attı. Bu başarıların arkasındaki sırlar nelerdir?

nuri pakdil inegol egitim okul (13)-1

Okul Müdürü Ahmet YAKIŞIKLI okulun başarısının sırrını şu sözlerle açıklıyor: "Akademik,sosyal-kültürel ve sportif anlamda ciddi çalışmalar ortaya koyan okulumuz, güçlü eğitim kadrosu ile İnegöl eğitimine değer katmaktadır.    farkındalık oluşturan projelerle adından sıkça söz ettiren okulumuz aynı zamanda İmam Hatip Ortaokulu olarak öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerle bezenmiş şekilde  yetişmesi için büyük gayret sarfederek, hedeflerine  planlı bir şekilde yürümektedir. Özetle başarımızın sırrı; güçlü liderlik, tecrübeli eğitim kadrosu, ekip çalışması, veli katılımı, mutlu çocukların okulu olmamız." 

nuri pakdil inegol egitim okul (12)-1

Akademik Başarıların Perde Arkası

LGS'de Göz Kamaştıran Başarılar

2023 Ortaöğretim Kurumlarına Yerleştirme Sonuçlarına göre, okuldan 6 öğrenci Fen Lisesi, 1 öğrenci Sınavlı Anadolu Lisesi, 10 öğrenci Proje İmam Hatip Lisesi ve 8 öğrenci Sosyal Bilimler Lisesi kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

nuri pakdil inegol egitim okul (14)

Yarışmalarda Altın Madalya

Feyzanur KOCA ve Selime Nisa ÇELİK, Türkçe ve matematik yarışmalarında altın madalya kazanarak okullarını gururlandırdı.

nuri pakdil inegol egitim okul (1)-2

Parasız Yatılılık ve Bursluluk Başarısı

9 öğrenci, Parasız Yatılılık ve Bursluluk sınavını kazanarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

nuri pakdil inegol egitim okul (16)

Okul müdürü Ahmet YAKIŞIKLI; " 5.sınıftan itibaren öğrencilerimizi yakından takip edip gerek akademik gerek sosyal yönden yeterliliklerini fark ederek yönlendirmeler yapıyoruz, bu sayede okulun birden fazla alanda başarı oranı artıyor." diyerek başarıyı getiren metotlarını açıklıyor.

nuri pakdil inegol egitim okul (13)

Bilim, Teknoloji ve Spor Alanında İlklere İmza Atanlar

Ulusal Projelerde Öne Çıkanlar

Öğretmen Cihan DOĞAN öncülüğünde, öğrenciler Model Uçak Yarışmasında birincilik elde etti.

nuri pakdil inegol egitim okul (17)

Süleyman Hakan HAFTACI'nın rehberliğinde Kodlama Haftası Etkinlikleri, Bilim Şenliği, Tübitak 4006, Teknofest,  ve inovasyon yarışmalarında önemli dereceler kazanıldı.

nuri pakdil inegol egitim okul (12)

Nuri Pakdil İHO, Akademik başarı ve bilimsel projeleriyle birlikte, iyilik hareketleri, milli ve manevi projeleriyle de çok dikkat çekiyor. 

nuri pakdil inegol egitim okul (9)

İşte örnek okul Nuri Pakdil'den dikkat çeken başarı ve etkinlik kareleri

nuri pakdil inegol egitim okul (18)

nuri pakdil inegol egitim okul (19)

nuri pakdil inegol egitim okul (1)-1

nuri pakdil inegol egitim okul (2)-1

nuri pakdil inegol egitim okul (3)-1

nuri pakdil inegol egitim okul (4)-2

nuri pakdil inegol egitim okul (5)-1

Sportif Başarıların Sırrı

Okul, futsal, oryantiring ve sportif tırmanışta önemli başarılar elde ederek spor alanında da adından söz ettirmeyi başardı.

nuri pakdil inegol egitim okul (2)

Müdür Yakışıklı okulun sportif baaşrılarını şu sözlerle sıraladı: 1Okulumuz Sportif alanlardaki başarıları ile de adından söz ettiriyor.

nuri pakdil inegol egitim okul (8)

Okulumuz geçen yıl içerisindeyıldız erkek futsal 1. Küme il 4.sü,

küçük kız oryantiring il 3.sü, küçük erkek oryantirig il 3.sü,

yıldız erkek ortantiring il 2.si, Yıldız erkek oryantiring Türkiye 5.si,

Sportif tırmanış küçük erkek bursa 3.sü, Sportif tırmanış küçük kızlar il 1.si, Sportif tırmanış Mersin küçük kız Türkiye şampiyonasına katılım, yıldız erkek bölge şampiyonasına katılım (Edirne),

nuri pakdil inegol egitim okul (11)

küçük kız voleybol ilçe 2. Si, yıldız kız ilçe 3. sü,

Yabancı öğretim görevlilerinden liseli öğrencilere İngilizce dersi Yabancı öğretim görevlilerinden liseli öğrencilere İngilizce dersi

Cumhuriyet koşusu  küçük erkekler ilçe 3.sü olarak okulumuzu en güzel şekilde temsil etmişlerdir.

nuri pakdil inegol egitim okul (3)

Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Mustafa TAÇ ve Serap SÜMER, Beden Eğitimi Zümresi olarak birçok spor branşında okulumuzda çalışmalar yapıyorlar.Öğrencilerin Kulüpleri ile irtibat halinde gelişimlerini takip ediyorlar. "

nuri pakdil inegol egitim okul (7)

İşte İnegöl Nuri Pakdil İHO'nun sportif başarılarından ve etkinliklerinden  kareler:

nuri pakdil inegol egitim okul (6)-1

nuri pakdil inegol egitim okul (7)-1

nuri pakdil inegol egitim okul (8)-1

nuri pakdil inegol egitim okul (9)-1

nuri pakdil inegol egitim okul (10)-1

nuri pakdil inegol egitim okul (15)

Vizyon: Topluma erdemli ve nitelikli insanların yetiştirilmesinde, kalbi ve akli eğitim standart-larının yükseltilmesinde öncü kuruluşlardan birisi olmak.

nuri pakdil inegol egitim okul (10)

Misyon: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.

Nuri Pakdil İHO

Editör: AYHAN BAYRAKTAR