İnegöl CHP İlçe Başkanı Zemci Şahin, Ramazan Bayramı'nın coşkusunu ve yerel seçimlerdeki başarıyı vatandaşlarla birlikte yaşamanın mutluluğunu dile getirdi. Ramazan ayının birlik, beraberlik ve sevgi dolu atmosferinin ardından gelen bayram sevinciyle birleşen partinin yerel seçimlerdeki başarısı, Şahin ve partililer için çifte bayram anlamına geliyor. Şahin, bu özel günlerin İnegöl başta olmak üzere tüm Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

Partinin seçim başarısında emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan Şahin, adaylardan sandık ve okul görevlilerine, partililerden yönetim kademesine kadar geniş bir yelpazedeki destekçilere minnettarlığını ifade etti. Özellikle “Hiç kimseyi ötekileştirmeden, herkese eşit mesafede ve insan odaklı ilerlemeye devam edeceğiz.” sözleriyle, kapsayıcı ve birleştirici bir politika izleme sözü verdi.

Sevgi, saygı, barış, hoşgörü ve kardeşlik duygularının ön planda tutulacağı günlerin önemine değinen Şahin, bu değerlerin toplumda kök salmasını ve bayramlar dahil olmak üzere nice mutlu günlere ulaşmayı temenni etti. Ramazan Bayramı'nı kutlayarak mesajını sonlandıran İnegöl CHP İlçe Başkanı, tüm hemşehrilerine sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini diledi.

İşte Zemci Şahin'in mesajının tamamı:

Birlik ve sevgi hissinin içimizi doldurduğu, bereket ayı olan Ramazan ayını hep birlikte bitirerek;Bayrama kavuşmanın heyecanının  yanında,partimizin yerel seçimlerde aldığı başarının bayram heyecanınını birlikte yaşıyoruz.Yaşadığımız bu bayram sevinçleri ve heyacanlar;Ülkemize ,Bursamıza,İnegölümüze hayırlı olsun.Bu vesileyle partimizin başarısında emeği geçen;tüm adaylarımıza,sandık-okul görevlilerine,partililerimize,tüm yönetim kademelerine ve bizlere destek veren tüm gönüldaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Hiç kimseyi ötekileştirmeden,herkese eşit mesafede ve insan odaklı ilerlemeye devam edeceğiz.Sevgi, saygı,barış,hoşgörü ve kardeşlik duygularının kök saldığı nice günler ve bayramlar yaşamak dileğiyle;tüm hemşerilerimizin Ramazan Bayramını kutluyorum.

CHP İNEGÖL İLÇE BAŞKANI ZEMCİ ŞAHİN

Kaynak: Tuncay Şentürk