Iğdır'da bir berberin çıraklarına verdiği ilginç ve tepki veren ceza kameralarına yansıdı. Berberin, çıraklarına yarı çıplak şınav çektirdiği ve onların zeminde süründüğü anların videosu, sosyal medyada büyük tepki topladı.

Sosyal medyada paylaşım yapan videoda, iki genç çırak yarı çıplak bir şekilde şınav çekerken, berberin o anları kameraya çektiği görülüyor. Ardından gençlerden biri yerde sürünmeye başlıyor.

Görüntülerin sosyal medya da yayılmasının ardından olayla ilgili konuşan berber, yaşananları basit bir şaka olarak nitelendirdi. "Arkadaşlara şaka yaptık. Biz hep gülüp eğlenip çalışıyoruz." diye konuşan  berber, videonun yanıltıcı olabileceğini ve her zaman yerinde neşeli bir ortam olduğunu belirtti.

Haftanın ilk gününde yurtta hava nasıl? 29 Nisan Pazartesi Hava Durumu Haftanın ilk gününde yurtta hava nasıl? 29 Nisan Pazartesi Hava Durumu

Ancak sosyal medyada berberin bu tutumu kabul edilemez ve aşağılayıcı olarak ifade edildi. Çok sayıda kişi, berberin profesyonel olmadığını ve çıraklarına bu şekilde davranmasının hoşgörüyle karşılanmaması gerektiğini vurguladı.

Olayla ilgili herhangi bir hukuki işlemin başlatılıp başlatılmadığı henüz bilinmiyor.

Editör: Fırat Çelik