Iğdır Haberleri

Iğdır haberleri ve güncel Iğdır gelişmeleri, Iğdır ile ilgili tüm video, Iğdır fotoğrafları ve Iğdır haberleri Genç Gazete sitemizde


Gündem

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Hatay, Ardahan ve Iğdır illerindeki seçimlerle ilgili olarak gündemdeki talepleri değerlendirdi.

Asayiş

Iğdır’ın Hasanhan Köyü’nde okula gitmek için evden çıkan çocuklar okula gitmeyince ailelerin kayıp ihbarı ile aranmaya başlandılar.

Sağlık

Iğdır Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde ortaya çıkan sahte kestane skandalı, Iğdır'ı sarsmış durumda.

İnegöl

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden Iğdır'a hareket eden bir yolcu otobüsü, İnegöl'e yaklaşırken yaşanan körük patlaması nedeniyle acil durduruldu. Yolcuların güvenliği...

Asayiş

Iğdır ile Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi arasında ulaşımı sağlayan karayolu kar ve tipi nedeniyle kapanırken, birçok araç yolda kaldı.

Asayiş

Iğdır’da bahçede çıkan yangın saman ve otlara sıçrayarak kısa sürede büyürken, 200 küçükbaş hayvan ise son anda yanmaktan kurtarıldı.

Asayiş

Iğdır Aralık'ta düzenlenen büyük operasyonda 10 gr. metamfetamin ele geçirildi, 3 kişi tutuklandı. Uyuşturucuyla mücadelede yeni bir başarı mı?

Çevre

Iğdır'ın Aralık ilçesindeki Yukarıtopraklı Köyü İlkokulu'nda gerçekleşen sosyal sorumluluk projesi, öğrencilere unutulmaz anlar yaşattı.

Haberde İnsan

Iğdırlı çocuklar Anıtkabir’deki nöbet değişimini canlandırdı

Yaşam

Iğdır’da sıradan bir ekmek alışverişi, beklenmedik bir trajediye dönüştü. Genç bir adamın arkadaşından ödünç aldığı motosikletle kaza yaptı.

Gündem

Iğdır'da Berberden Çırağına Tartışma Yaratan Şaka: Yarı Çıplak Şınav ve Sürünme Cezası!

Türkiye

TÜİK açıkladı! İşte son verilere göre Türkiye'nin en ucuz şehirleri…