Etkinliğin merkezi, doğanın kucağında huzur dolu ortamıyla Ericek Kamp Alanı oldu. Katılımcılar, 3 gün boyunca burada yatılı olarak konakladılar ve çeşitli etkinliklerle dolu bir programın içinde yer aldılar. Anne ve çocukların bir araya gelerek sosyal etkileşimleri artırıldı ve aynı zamanda eğitici faaliyetlere katılım sağlandı.

1-1137

Katılımcı annelere yönelik olarak BUSMEK tarafından atölye çalışmaları düzenlendi. Her gün farklı iki branşta toplamda 6 atölye çalışması düzenlenirken, katılımcı annelere farklı beceriler kazandırıldı. Makrome anahtarlık, ebru, makrome bileklik, ahşap baskı, punch toka ve seramik gibi farklı branşlarda gerçekleşen atölyeler, annelerin el becerilerini geliştirmelerine ve yeni yetenekler edinmelerine yardımcı oldu.

3-619

Ayrıca, bu atölye çalışmalarının yanı sıra katılımcılara BUSMEK'in geniş eğitim yelpazesi hakkında da bilgiler sunuldu. Bu, katılımcıların ilgi ve yeteneklerine uygun kurslar ve branşlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağladı. Etkinlik boyunca, katılımcılara hangi alanda ilerlemek istedikleri konusunda rehberlik edilerek, kişisel ilgi ve yeteneklerine uygun doğru yönlendirmeler yapıldı.

4-489

6-285

BURSA HABERLERİ

Bursa Hava Durumu | 28 Nisan 2024 (Güncel) Bursa Hava Durumu | 28 Nisan 2024 (Güncel)

Editör: Umut Gökdaş