Sağlık

Hastalar Psikiyatrist bekliyor

İnegöl Devlet Hastanesi’nde Psikiyatri bölümünde tek doktor olması nedeniyle hastalar sıra almak için 2 ay bekliyor. Sorunun çözümü adına bayram sonrası adım atılması bekleniyor.

Abone Ol

İnegöl Devlet Hastanesi Psikiyatri bölümünde tek doktorla hizmet verilmesi, hastaları mağdur ediyor. Salı ve Perşembe günleri öğleden sonra heyete giden doktor hastalara yetişemiyor. İnternetten alınan sıralar en erken 2 ay sonrasına veriliyor.

Konuya ilişkin görüşlerini aldığımız Sağlık-Sen İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Aydın, çözüm konusunda bayramdan sonra adım atılmasını beklediklerini söyledi.

Aydın; "Yaklaşık 3-4 aydır psikiyatri doktorumuz teke düştü. Bursa'dan geçici olarak gelen doktorumuz var ama o da heyete hizmet ediyor. İnegöl'de psikiyatri hastamız çok, heyet hastası çok. Heyetler artık sarkmaya başladı. Aldığımız bilgilere göre doğum izninde olan bir doktorumuz var. O yakında başlayacak. Bir tane de Haziran döneminde İnegöl'ü tercih edecek olan bir doktorumuz olduğunu başhekim bey söylemişti. O da gelince 3 doktor ile rahatlarız. Keşke 4 olsa. Ama çok ciddi sıkıntı var. Doktor hanım kafayı yemek üzere" dedi.