Şanlıurfa’da trafikte ilginç bir olay yaşandı. Evren Sanayi Sitesi ile şehir merkezi arasındaki kara yolunda seyir halindeki bir kamyonun dingili koptu. Kopan tekerlekler bir süre yolda ilerlerken, o anlar çevredeki bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Migros’ta Grev Sonrası 141 İşçinin İş Akdi Feshedildi
Migros’ta Grev Sonrası 141 İşçinin İş Akdi Feshedildi
İçeriği Görüntüle

Sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen kamyonun dingili, kent girişine yakın bir noktada yerinden çıktı. Yolda hızla ilerleyen tekerlekler, çevredeki araç sürücülerinin panik yaşamasına neden oldu. Durumu fark eden sürücüler yavaşlayarak olası kazanın önüne geçti. Kamyon şoförü ise tekerleklerin diğer araçlara çarpmaması için aracıyla yolu kapatarak yönlerini kontrol altına aldı.

Tekerleklerden biri kısa süre sonra bariyerlere çarparak durdu. Olay nedeniyle trafikte kısa süreli aksama yaşanırken, yol bir süre sonra yeniden normale döndü. Görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Kaynak: DHA