Yarın Bursa'da okullar tatil mi? sorusunun cevabı araştırılıyor. Meteoroloji kar ve sağanak için 33 kentte sarı ve turuncu alarm uyarısı yaptı. Bursa da o iller içerisinde yer aldı. Bazı yerlerden tatil haberleri gelmesi sonrasında Bursa'da okulların tatil edilip edilmeyeceği merak konusu. Peki 20 Kasım'da Bursa'da kar tatili var mı?

BURSA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Zonguldak'ta yarın yani 20 Kasım'da eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildi. İstanbul Şile’de İlk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi. Ancak henüz Bursa ile ilgili resmi bir bilgi gelmedi. Konu hakkında son dakika gelişmesi olduğu zaman habere eklenecek.

UYARI YAPILDI!

Meteoroloji kar ve sağanak için 33 kentte sarı ve turuncu alarm uyarısında bulundu. Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Bursa, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Mersin, Kars, Kastamonu, Kocaeli, Malatya, Mardin, Muş, Rize, Sakarya, Siirt, Tunceli, Şanlıurfa, Zonguldak, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Yalova, Karabük, Düzce

ŞİLE'DE OKULLAR TATİL EDİLDİ

İstanbul’da etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle Şile İlçesi’nde 20 Kasım Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Bu karara paralel olarak, Şile İlçesi’ndeki kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ya da kronik hastalığı bulunan personel de 20 Kasım tarihinde idari izinli sayılacak.

Son Dakika: Türkiye, İsrail ile Bütün Ticari İlişkileri Durdurdu! Son Dakika: Türkiye, İsrail ile Bütün Ticari İlişkileri Durdurdu!

Yarın okul var mı, tatil mi edildi? Hangi illerde okullar tatil? (20 Kasım MEB okullarda tatil takvimi) - 3

ZONGULDAK'TA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Kenti etkisi altına alan fırtına nedeniyle kentte eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 20 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi/özel, örgün ve yaygın eğitim kurumlarının tatil edildiği bildirildi.

Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de 20 Kasım 2023 günü idari izinli sayılacakları ifade edildi.

Yarın okul var mı, tatil mi edildi? Hangi illerde okullar tatil? (20 Kasım MEB okullarda tatil takvimi) - 4

BOLU'DA DA EĞİTİME ARA

Bir tatil haberi de Bolu'dan geldi. Bolu Valiliği, il genelinde yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle yarın tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu.

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de bir gün idari izinli sayılacak.

Editör: Fırat Çelik