Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek'ten Çarpıcı Açıklamalar!

Bursaspor Kongreye Tek Adayla Gidiyor! Bursaspor Kongreye Tek Adayla Gidiyor!

Gündemin nabzını tutan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, son dönemin en çok konuşulan konularına dair dikkat çeken açıklamalarıyla futbolseverleri bilgilendirdi.

gs fb spor

Özbek: "Hacivat-Karagöz Oyunu Gibi Bir Program"

İstanbul RAMS Park'ta EKMAS Group ile yapılan sponsorluk anlaşmasının ardından, Galatasaray Başkanı, Ali Koç’un televizyondaki son programla ilgili görüşlerini paylaştı:

"İthamların içeriğinden çok kompozisyona dikkat etmek lazım... Dün akşamki program bana biraz Hacivat-Karagöz orta oyununu anımsattı."

spor gs fb (3)

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a Eleştiri

Özbek, Ali Koç'un TFF'yi baskı altına almaya çalıştığına dair ithamlarını sert bir dille eleştirdi. Bu eleştirilere ek olarak, Türk futboluna barış ve sevgi getirme vurgusuyla sözlerini sürdürdü.

"Bazı kulüplerin FETÖ'yle ilişkili olduğunu söylemekle neyi anlatmaya çalışıyorsunuz?"

spor gs fb (5)

Galatasaray'ın Yapılandırma Hedefi

Galatasaray'ın mali durumu ve yapılandırma anlaşmasının gidişatı hakkında da bilgilendirmede bulunan Özbek, sarı-kırmızılı kulübün finansal planlamasını anlattı.

gs spor (8)

"Tete Transferi Legal Bir Transferdir"

Manchester United maçı öncesinde yaşanan skandal olayları eleştiren Dursun Özbek, Tete transferiyle ilgili gelişmelere de değindi. Özbek, transferin legal olduğunun altını çizdi ve federasyonun bu transferi onaylamış olmasını örnek gösterdi.

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ise, UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki Manchester United maçında yaşanan olaylar hakkında, "Ülkemiz için gösterdiğimiz tavır, Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmaktan daha önemlidir" ifadesini kullandı.

gs spor (7)

Editör: Haber Merkezi