İddiaya göre devriyede olan polis aracına hafriyat kamyonu çarptı ve kamyonun sürücüsü olay yerinden kaçtı. Yaşanan kazada 2 polis memuru ağır yaralandı.

Kavşakta devriye gezen polis aracına hafriyat kamyonunun çarpması sonucunda iki polis memuru ağır yaralandı. İhbarın alınmasıyla beraber olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İlk müdahalelerinin ardından yaralı polis memurları hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikeleri olduğu öğrenildi.

1-1460

Önüne Geleni Ezen Kamyon

Hafriyat kamyonunun kaza sonrasında kaçmaya çalıştığı, ancak bu sırada etrafta bulunan birçok araca da zarar verdiği belirtildi. Kaçan kamyonun lastiklerine polis ekiplerince ateş edilmesi sonucu sıkışarak durdu. Kamyondan kaçmaya çalışan sürücü polis ekipleri tarafından yakalandı.

2-1052

Son Anda Kurtulma Anları

Muhammed Kurt adlı şahıs ise olay anını şöyle anlattı: “Saat 01.30 sıralarında işten geliyorduk Kadıköy'den 02.00 gibi buradaydık. Polis ekipleri çevirme yapıyordu. Büyük bir tane hafriyat kamyonu, sahil yolundan hızlı bir şekilde geliyordu. Geldi ilk önce bizim aracımıza vurdu sonra ekip otosuna vurdu. Olaylar böyle gelişti."

Polis şüphe üzerine durdurdu, üzerinden bakın neler çıktı Polis şüphe üzerine durdurdu, üzerinden bakın neler çıktı

3-676

Editör: Umut Gökdaş