Yerel Haberler Haberleri

Yerel Haberler haberleri ve güncel Yerel Haberler gelişmeleri, Yerel Haberler ile ilgili tüm video, Yerel Haberler fotoğrafları ve Yerel Haberler haberleri Genç Gazete sitemizde


Türkiye

Sivas'ın Gürün ilçesinde 20 Ocak 2024 tarihinde gece saatlerinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki deprem korkuttu.

Türkiye

 Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir köprüde yaşanan beklenmedik ayı karşılaşması, yerel halk arasında büyük ilgi uyandırdı.

Ekonomi

Bir zamanların parlayan mesleği olan ayakkabı tamirciliği artık yok olma tehlikesiyle karşı karşıya. Eskiden futbolcu transferleri gibi rağbet görüyorlardı.

Asayiş

İki mahalle muhtarının alacak verecek meselesi yüzünden başlayan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü; bir muhtar hayatını kaybederken, bir esnaf yaralandı.

İnegöl

İnegöl’deki sanayi bölgesi, özellikle hafta sonları esnafın olmaması nedeniyle hırsızlık ve vandalizm olaylarına sahne oluyor.

Bursa

31 Ekim 2023 Salı, Bursa'nın hüzünlü günü: 44 değerli insan hayata veda etti. Bursa, bugün kaybettiği yaşamları anıyor, geride kalanlara...

İnegöl

İnegöl’ün geleceği bugün canlı yayında masaya yatırılıyor! İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'ın açıklayacağı yeni projeler neler olacak?

İnegöl

İnegöl Sinanbey mahallesi  24. Metal Sokak'ta, önüne aniden çıkan köpeğe çarpmak istemeyen motosiklet sürücüsü düşüp yaralandı.