Vladimir Putin Haberleri

Vladimir Putin haberleri ve güncel Vladimir Putin gelişmeleri, Vladimir Putin ile ilgili tüm video, Vladimir Putin fotoğrafları ve Vladimir Putin haberleri Genç Gazete sitemizde


Dünya

Devlet Başkanlığı seçimlerinde, uzun yıllardır görevde olan lider Vladimir Putin, sandık çıkış anketlerine göre oyların yüzde 87,8'ini alarak zafer kazandı.

Dünya

NATO'nun Ukrayna'ya asker gönderme önerisi, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından sert bir tepkiyle karşılandı.

Dünya

ABD Başkanı Joe Biden, San Francisco'da düzenlenen bir bağış toplama etkinliğinde yaptığı konuşmada Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yönelik sert...

Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, otomobil merakıyla tanınan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a, Rusya'da üretilen bir araba hediye etti.

Gündem

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 12 Şubat tarihinde Türkiye'ye gerçekleştireceği ziyaret öncesinde yaptığı açıklama.

Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in imzaladığı yeni kararnameye göre, Rus ordusundaki askeri personel sayısı yüzde 15’lik artış ile 2 milyon...

Dünya

Prigojin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "şefi" olarak biliniyordu. Moskova yakınlarındaki uçak kazasında öldüğü iddia ediliyor. Gerçekten öyle mi?

Kültür& Sanat

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in gerçek doğum hikayesi...

Dünya

Rusya Devlet Başkanı Putin'in "şefi" olarak biliniyordu. Rus yönetimine isyan başlatan Wagner kurucusu Yevgeniy Prigojin, birçok ülkede faaliyet gösteriyor.