Tüketici Hakları Haberleri

Tüketici Hakları haberleri ve güncel Tüketici Hakları gelişmeleri, Tüketici Hakları ile ilgili tüm video, Tüketici Hakları fotoğrafları ve Tüketici Hakları haberleri Genç Gazete sitemizde


Ekonomi

Günümüzde bankacılık işlemleri, özellikle de EFT ve havale işlemleri, günlük hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi.

Ekonomi

Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Ergün Kılıç, EFT ve havale işlemleriyle ilgili önemli uyarılarda bulundu.

Ekonomi

Market raflarındaki ürünlerin etiketlerinde büyük bir değişiklik mi geliyor? Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı açıkladı.

Ekonomi

Marketlerde Aralık ayında başlayan ve yılbaşının ardından hız kazanan etiket güncellemeleri, tüketicileri ve yetkilileri harekete geçirdi.

Ekonomi

Türkiye'nin tanınmış markasının et ürünlerinde tehlikeli E. Coli bakterisi tespit edilmesi üzerine, Almanya hükümeti acil toplatma kararı aldı.

Ekonomi

Türkiye'nin yerli otomobil üreticisi Togg'un adını kullanarak fahiş fiyatlarla tüketicileri kandıran bir firmaya, Reklam Kurulu tarafından ağır bir ceza kesildi.

Türkiye

Resmi Gazete'de yayımlanan yeni düzenlemeye göre, yılbaşından itibaren lokanta, restoran, kafe, pastane gibi yiyecek ve içecek hizmeti sunan işyerlerinde, tüketicilerin...