Toplumsal Farkındalık Haberleri

Toplumsal Farkındalık haberleri ve güncel Toplumsal Farkındalık gelişmeleri, Toplumsal Farkındalık ile ilgili tüm video, Toplumsal Farkındalık fotoğrafları ve Toplumsal Farkındalık haberleri Genç Gazete sitemizde


Yaşam

Polis memuru eski eşi Mustafa Yıldır tarafından öldürülen Mervegül Bayer'in gelinliği, annesi Hatice Kurt tarafından yaktırıldı.

İnegöl

İnegöl'de özel bireyler için başlatılan futbol ve hareket eğitimi dersleri, Şükran Erten ve Emre Yaman'ın desteğiyle başarıyla devam ediyor.

İnegöl

İnegöl'de yaşanan olayda, 29 yaşındaki zihinsel engelli bir genç, annesini 12 bıçak darbesiyle öldürdü. 

Asayiş

İnegöl Osmaniye mahallesinde bulunan bir giyim mağazasında meydana gelen hırsızlık olayında, Bursa'dan İnegöl'e gelen İ.H. ve O.D. isimli şahıslar, mağazadan...

İnegöl

İnegöl Kemalpaşa Mahallesi Hal Sokak'ta, uyuşturucu madde etkisindeki bir genç kriz geçirerek kendini yerlere attı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine...

Asayiş

O şehrimizde  8 yıl içinde yorgun mermiler 5 can aldı, 96 kişi yaralandı. Düğün ve şenliklerin tehlikeli geleneği can almaya...

3.Sayfa

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi'nde bulunan bir okulun çatısına tamir yapmak için çıktı.

Kadın & Aile

Doç. Dr. Gökçe Nur Say, sağlık çalışanları ve öğretmenlerin çocuk istismarının önlenmesinde hayati bir role sahip olduğunu belirtti.

İnegöl

İnegöl Sivil Platformu, öğrencilere yönelik bilinçlendirme ve Gazze'ye yapılan zulme dikkat çekmek için dev afişler astı.

Sağlık

Trabzonlu Engin Özer, serebral palsi hastası iki çocuğuyla daha iyi ilgilenebilmek için 43 yaşında erken emekliliği seçti.

İnegöl

Aydın'daki trajik asansör kazası sonrası İnegöl'deki üniversite öğrencileri, oturma eylemiyle sorunlara dikkat çekiyor. Peki, bu eylem ne anlama geliyor?