TİYATRO Haberleri

TİYATRO haberleri ve güncel TİYATRO gelişmeleri, TİYATRO ile ilgili tüm video, TİYATRO fotoğrafları ve TİYATRO haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

İzleyicileri kahkahaya boğan "At Yalanı Seveyim İnananı" tiyatro oyunu, izleyenlerden tam not alarak tiyatro severlerin gönlünde taht kurdu.

Kültür& Sanat

Türkiye genelinde birçok şehirde seyirciyle buluşturacağı 15 farklı oyun ile sanatseverlere zengin bir tiyatro deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Bursa

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne bağlı Bursa Devlet Tiyatrosu, sanatseverler için haftalık programını duyurdu.

Gündem

Türk tiyatro ve sinemasının unutulmaz isimlerinden Ayla Algan, 86 yaşında geçirdiği beyin kanaması sonucu İstanbul'da vefat etti...

Genel

Burada sizi bekleyen bazı ünlü yapılarsa Assos Antik Liman, Nekropol ve köşesindeki tek kubbeli cami, Antik Tiyatro ve Athena Tapınağı.

Kültür& Sanat

Konya Akşehir'de düzenlenen 7. Ulusal İlkokullar Arası Nasreddin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışması'nda minik yetenekler, büyük bir rekabet içinde performanslarını sergiledi.

Kültür& Sanat

Türk tiyatrosunun ve sinemasının parlayan yıldızı, Yıldız Kenter'in vefatının yıldönümünde, onun sanata ve kültüre katkıları yeniden hatırlanıyor.

Eğitim

İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, Tuncer Cücenoğlu'nun 'Boyacı' adlı eserini sahneye taşıdı.

Bursa

Bursalı ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Erkan Can, 13. Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali'nde düzenlenen bir söyleşide katılımcıları çocukluk yıllarına götürdü.

İnegöl

Antalya'dan İnegöl'e uzanan bir yaşam, eğitimden spora, tiyatrodan siyasete her alanda iz bırakan Musa Cankat'ın hikayesi.

Kültür& Sanat

Hayatını tiyatroya adayan usta sanatçı, kaleme aldığı oyunlar ve senaryoların yanı sıra birçok oyunda yönetmen ve oyuncu olarak yer aldı

İnegöl

İnegöl Belediyesi ve Bursa Karagöz Derneği işbirliğinde düzenlenen Geleneksel Tiyatro Günleri etkinlikleri, Ortaköy Mahallesi’nden devam ediyor. 5 akşam 5 farklı...