İzleyicileri kahkahaya boğan "At Yalanı Seveyim İnananı" tiyatro oyunu, izleyenlerden tam not alarak tiyatro severlerin gönlünde taht kurdu. 26 Ocak, 2 Şubat ve 9 Şubat tarihlerinde sahnelenen oyun, sonraki gösterimiyle 16 Şubat'ta tiyatro severlerle buluşmaya devam edecek.

Mizahı ve hikayesiyle ön plana çıkan oyun, "Dilber" karakteriyle de izleyicileri mizahi bir dille selamladı.  "At Yalanı Seveyim İnananı"nda sahne alan oyuncular; Ahmet Işık, Uğur Tohumcu, Uğur Polat, Uğur Usanmaz, Barış Oruç, Yunus Pal, Gazi Arslan ve Haşim Aydın gibi yetenekli isimlerden oluşuyor.

Whatsapp Image 2024 02 12 At 11.15.33 (1)

Başından sonuna kadar merak ve kahkaha ile dolu olan bu tiyatro oyunu, her sahnesiyle izleyenleri etkisi altına alıyor. Oyunun her bir karakteri, özgün hikayesiyle ve performanslarıyla tiyatro severlerin beğenisini kazanıyor.

Whatsapp Image 2024 02 12 At 11.15.33

İnegöl'de Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: Motosiklet Sürücüsü Yaralandı, Otomobil Kaçtı İnegöl'de Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: Motosiklet Sürücüsü Yaralandı, Otomobil Kaçtı

Tiyatro severler, kadronun bir dahaki oyununu dört gözle beklediğini ifade etti. Çok sevilen ve beğenilerek izlenen oyunda sizler de yerinizi alın ve bu kahkaha tufanını kaçırmayın!

Whatsapp Image 2024 02 12 At 11.15.34

Editör: Umut Gökdaş