Teleferik Haberleri

Teleferik haberleri ve güncel Teleferik gelişmeleri, Teleferik ile ilgili tüm video, Teleferik fotoğrafları ve Teleferik haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Antalya'da yaşanan teleferik kazasının yeni görüntüleri, korkunç olayın şiddetini ve trajedisini gözler önüne seriyor.

Bursa

SON DAKİKA! Bursa Bayraktepe teleferik mevkiine yakın bölgede meydana gelen orman yangını paniğe yol açtı. Teleferik hattının durdurulduğu öğrenildi.

Gündem

Antalya’da dün yaşanan teleferik faciasında hayatını kaybeden Memiş Gümüş’le ilgili dikkat çeken bir ayrıntıya ulaşıldı.

Genel

Antalya’da hareket halindeki teleferik kabinlerinden birinin düşmesi, İzmir Balçova’da bulunan teleferik tesislerine yapılan ziyarette de büyük oranda azalmaya sebep oldu.

Gündem

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 1 kişinin ölümü ve 10 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanın teleferik kazasıyla ilgili açıklama yaptı.

Gündem

Antalya'da 1 kişinin öldüğü Tünektepe Teleferik kazasında bu sabah saat 07.00 itibariyle 15 kabinde 96 kişi tahliye edildi.

Asayiş

Antalya’da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri’nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü.

Asayiş

Antalya’da 1 kişinin öldüğü 2’si çocuk 7 kişinin yaralandığı teleferik kazasında 25 kabinde bulunan 184 vatandaşı kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Bursa

Hafta sonu Uludağ'ın zirvesine çıkmak isteyenlerin oluşturduğu yoğunluk ve metrelerce teleferik kuyruğu dikkat çekti.

Bursa

Yarıyıl tatilinin son gününde de vatandaşlar teleferiğe akın etti. Teleferikte uzun kuyruklar oluşurken Uludağ’daki yoğunluk kameralara yansıdı.

Bursa

Türkiye'nin kış turizminin göz bebeği Uludağ, yarıyıl tatili ve hafta sonu yoğunluğu ile adeta ziyaretçi akınına uğradı.

Bursa

Uludağ'a ulaşımı sağlayan teleferikteki online bilet satışları, yoğun talep nedeniyle belirsiz bir süre için durduruldu.