Orhaniye mahallesi Haberleri

orhaniye mahallesi haberleri ve güncel orhaniye mahallesi gelişmeleri, orhaniye mahallesi ile ilgili tüm video, orhaniye mahallesi fotoğrafları ve orhaniye mahallesi haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

İnegöl, Orhaniye Mahallesi'nde meydana gelen bir trafik kazasında, yola aniden çıkan bir yaya otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Asayiş

İnegöl’ün Orhaniye Mahallesi’nde yer alan bir kasap işletmesi, sabah saatlerinde motosikletli şahıslar tarafından silahlı saldırıya uğradı.

İnegöl

Orhaniye Mahallesi Birlik Platformu kurucularından Yıldıray Cincan, 2024 yerel seçimlerinde AK Parti meclis üyeliği için başvurusunu yaptı

İnegöl

Orhaniye Mahallesi'nde bulunan Bülbüller Sokak üzerinde çatı katında yangın çıktı. Yangına itfaiye ekipleri hızla müdahale etti.

İnegöl

İnegöl Orhaniye Mahallesi'nde bir alkollü sürücü, polisleri görünce aracını terk edip kaçmaya başladı. Ancak, kısa süreli bir kovalamacanın ardından yakalandı.

İnegöl

İnegöl Orhaniye Mahallesi'nde, 16 MB 1664 plakalı otomobil kaza yaparak yan yattı ve 2 kişi yaralandı.  Peki, otomobil nasıl yan...

İnegöl

İnegöl Orhaniye Mahallesinde meydana gelen kazada geri gelen otomobilin çarptığı 4 yaşındaki çocuk yaralandı.

İnegöl

Orhaniye mahallesinde bulunan metruk binada çıkan yangın korkuttu. Yangın Orhaniye mahallesi Hacı Ethem Sokakta bulunan metruk binada meydana geldi.

Gündem

İnegöl'de Orhaniye Mahallesi Yenişehir caddesi üzerinde trafik ekipleri trafik uygulaması yaptı.