Müzik Haberleri

müzik haberleri ve güncel müzik gelişmeleri, müzik ile ilgili tüm video, müzik fotoğrafları ve müzik haberleri Genç Gazete sitemizde


Teknoloji

Spotify'un 2023'ün dördüncü çeyreği itibariyle toplam geliri, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 16 artarak 3,7 milyar euroya ulaştı.

Kültür& Sanat

Elazığ Kemaliye Stüdyosu; İbrahim Tatlıses ve daha birçok sanatçının kariyerlerine burada başladığını biliyor muydunuz?

Kültür& Sanat

Merak uyandıran ve esrar dolu bir kelime: Girift. Farsça kökenli bu kelime, hayatımızın birçok alanında karşımıza çıkan karmaşık yapıları ifade...

Teknoloji

WhatsApp'ın son güncellemesi üzerinde çalışmalar sürüyor. Eş zamanlı müzik dinleme fırsatı sunacak o güncelleme ile sohbetler renklenecek.

Kültür& Sanat

61 yaşındaki emekli devlet memuru Emin Altınsoy, gençliğinde başladığı taş plak koleksiyonu ile misafirlerini zamanda bir yolculuğa çıkarıyor.

İnegöl

Şair, eczacı ve TRT İstanbul Radyosu eski solistlerinden İnegöllü Memduh Cumhur, 13.01.2018 tarihinde 71 yaşında yaşamını yitirdi.

Kültür& Sanat

 97 yaşında aramızdan ayrılan Halit Kıvanç'ın hayatında hangi ilklere imza attı? Türk televizyonculuğunda hangi izleri bıraktı?

Bursa

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Uluslararası Bandolar Festivali, 14 farklı bando ekibinin coşku dolu yürüyüşüyle start aldı. Hangi bandolar şehrin sokaklarını...

Kültür& Sanat

Bu yazımızda gereksiz görülen ancak tarihi geçmişini öğrendiğinizde ilginç bulacağınız bilgiler paylaşacağız. Günün ilginç bilgisi: Niçin müzikten hoşlanıyoruz?

Güncel

1990'lı yılların saç kesimi ve müziği ile efsanesi olmuş İrlandalı şarkıcı Sinéad O'Connor 56 yaşında hayatını kaybetti

Magazin

1990'lı yılların saç kesimi ve müziği ile efsanesi olmuş İrlandalı şarkıcı Sinéad O'Connor 56 yaşında hayatını kaybetti

Gündem

Türkiye genelinde gece saat 24:00' dan sonra konser verme yüksek sesle müzik dinleme ve festival yasakları bugün itibarı ile kaldırıldı.