Düzenli olarak güncellenen popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp kullanıcı deneyimini öne çıkaran kişiselleştirilebilir hamleler yapmayı sürdürüyor. Bu kez görüntülü görüşme sırasında kullanıcının eş zamanlı müzik dinleyebilmesini sağlayacak bir güncelleme üzerinde çalışıyor.

Whatsapp Eş Zamanlı Müzik Paylaşımı Ne Zaman Aktif Olacak?

Henüz geliştirme aşamasında olan bu özellik kullanıcı için yepyeni bir deneyim yaşatacak. Android ya da iOS platformlarında aktif olarak kullanılabilir hale gelmesi için test aşaması devam eden müzik dinleme özelliği eş zamanlı olarak ekran paylaşımı ya da video paylaşımı yapılırken kullanılabilecek.

Whatsapp ile Eş Zamanlı Müzik Paylaşımı Nasıl Yapılır?

Konu ile ilgili beta test sürümü devam eden eş zamanlı müzik dinleme uygulaması yalnızca görüntülü aramalarda aktif hale getirilebilecek. Ekran paylaşımı seçeneği kullanılarak video görüşmesi sırasında sunulacak bu özellik cihazın sesini paylaş tuşunu kullanarak kullanıcıya erişim sağlayanlar için aktifleşecek.

Bireysel ya da grup sohbetlerinde görüşme sırasında kişilere gösterilmek veya dinletilmek istenen müzik ya da video paylaşımı bu sayede daha kolay ve kontrollü şekilde yapılabilecek.

SMC Sürücüler, Kulaklıklardaki Muhteşem Ses Kalitesi SMC Sürücüler, Kulaklıklardaki Muhteşem Ses Kalitesi

Editör: Fırat Çelik