Müslümanlar Haberleri

Müslümanlar haberleri ve güncel Müslümanlar gelişmeleri, Müslümanlar ile ilgili tüm video, Müslümanlar fotoğrafları ve Müslümanlar haberleri Genç Gazete sitemizde


Ekonomi

İslam dini, içki, domuz eti, akıtılmış kan, leş ve putların satışını yasaklar. Ancak bu yasaklar, gayrimüslimler için de geçerli midir?

Ekonomi

İmkanı ve niyeti olan zekat verir, fitre verir, fidye vb sadakasını verir. Peki imkanı olmayan Müslümanların fitre ve fidye sorumluluğu...

İnanç

Ramazan ayı ile birlikte Müslümanların gündeminde yer alan fitre ile ilgili merak edilen soruların cevapları Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklandı.

İnanç

Miraç Kandili, Müslümanlar için önemli bir gecedir ve bu geceyi ibadetle geçirmek isteyenler için özel bir namaz olan tesbih namazı...

İnegöl

Bir çocuk olarak kendimi Filistinli bir çocuğun yerine koyuyor ve diyorum ki: Ben Filistinli çocuk! Filistin'de doğdum, Filistin'de büyüdüm.

Dünya

Almanya'da son dönemde Müslümanlara yönelik artan saldırılar endişe yaratıyor. İsrail, Filistin'e Almanlar da camilere saldırıyor.

Dünya

Fransa'da Müslümanlar abaya ve başörtüsü gibi yasaklarla asimile edilmek isteniyor. Fransa’nın hedefinde yine Müslümanlar var.