İstanbul haberler Haberleri

İstanbul haberler haberleri ve güncel İstanbul haberler gelişmeleri, İstanbul haberler ile ilgili tüm video, İstanbul haberler fotoğrafları ve İstanbul haberler haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Camide içki içip bu yaptığını marifetmiş gibi sosyal medyada paylaşan zanlı, bulamazlar iddiasına rağmen polis tarafından İstanbul’da yakalandı.

Asayiş

Çocukları kavga etti diye komşusu ile tartışan şahıs, komşusunu sokak ortasında bıçakladı. Bıçaklanan komşu hastanede öldü.

Asayiş

Fenerbahçe tribün gruplarından Genç Fenerbahçeliler lideri Cem Gölbaşı, Bağcılar’ da aracıyla seyir halindeyken uzun namlulu silahlarla saldırıya uğradı.

Asayiş

Gece saatlerinde bir kuyumcu dükkanının önüne yanaşan şüpheliler 7 dakika boyunca caddeden geçen araçlara aldırış etmeden soygun yapmaya çalıştı.

Asayiş

Trafik denetiminde alkolden dolayı ceza yiyen sürücüler denetimi görüntüleyen basın mensuplarına saldırı girişiminde bulundu.

Asayiş

Telefonla aradığı kadını rahatsız eden adama uçan yumruklu dayak kamerada

Asayiş

Üsküdar'da bir metrobüsün arızalanması nedeniyle metrobüs hattında trafik yoğunluğu oluştu.

Asayiş

4 KATLI ŞEHİT EROL OLÇOK KÜLTÜR MERKEZİ’NİN DIŞ CEPHESİNDE VE ÇATISINDA ÇIKAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINIRKEN BİNADA BÜYÜK MADDİ HASAR...

3.Sayfa

Sivas’tan İstanbul’a seyreden A.T. yönetimindeki 58 ADA 924 plakalı yolcu otobüsünün şarampole düşmesi sonucu 12 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi...

Asayiş

Sürücülere zor anlar yaşatan şahıs araçlara da taş fırlattı.

Asayiş

Fas uyruklu yolcuyu döverek ölümüne neden olan taksici tutuklandı

3.Sayfa

Prof. Dr. Gökçen Orhan hastane odasında ölü bulundu