İKİSİ DE YABANCI UYRUKLU

Olay, saat 19.00 sıralarında Esenyurt Pınar Mahallesi 1218. Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, sokak üzerinde oynayan biri yabancı uyruklu olan 2 çocuk arasında kavga çıktı. Oğlunun kavga ettiğini gören Nihat T. (29), yabancı uyruklu çocuğa kızmaya başladı.

AW026382_02

BABASINA HABER VERDİ

Çocuk, yan sokaktaki evlerine giderek babasına durumu anlattı. Sokağa giden yabancı uyruklu A.H. isimli şahıs, Nihat T. ile bir süre tartıştıktan sonra elindeki bıçak ile göğsünden iki kez bıçakladı.

HASTANEDE ÖLDÜ

Şahıs olay yerinden kaçarken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Hastaneye götürülen Nihat T., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

AW026382_03

KAMERA KAVGAYI KAYDETTİ

Yabancı uyruklu A.H. isimli şahsın yaşadığı sokağa ve caddeye güvenlik amaçlı çok sayıda polis, çevik kuvvet ve yunus ekibi sevk edildi.

465 paket kaçak sigara ile 200 bin adet boş makaron ele geçirildi 465 paket kaçak sigara ile 200 bin adet boş makaron ele geçirildi

Çocukların kavga ettiği o anlar ise güvenlik kamerasıyla kaydedildi. Öte yandan, N.T. isimli şahsın 7 suçtan sabıkası olduğu öğrenilirken konu ile ilgili Esenyurt Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: