Intihar girişimi Haberleri

intihar girişimi haberleri ve güncel intihar girişimi gelişmeleri, intihar girişimi ile ilgili tüm video, intihar girişimi fotoğrafları ve intihar girişimi haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

İnegöl Süleymaniye Mahallesi'nde, Akgül Sokak'taki bir evde bunalıma giren 44 yaşındaki E.A., çok sayıda ilaç içerek intihar girişiminde bulundu.

İnegöl

İnegöl Mesudiye mahallesinde yaşanan trajik olayda, bunalıma giren bir kadın çok sayıda ilaç içerek hayatına son vermek istedi.

Asayiş

Osmaniye, bir aile trajedisine tanık oldu: 7 aylık hamile eşini öldüren bir adam, intihar girişiminden sonra tutuklandı.

İnegöl

İnegöl Turgutalp Mahallesi'nde dramatik bir olay yaşandı. Paşabey Sokak'ta V.D. (28) adlı bir kişi, evinde kendini iple asarak intihar girişiminde...

İnegöl

İnegöl'de 16 yaşındaki Ayeh H., ailesinin sevgilisi ile olan ilişkisini reddetmesinin ardından bunalıma girerek intihar girişiminde bulundu. Genç kızın ailesiyle...

İnegöl

İnegöl Cuma mahallesinde yaşanan olay, çevredeki vatandaşları şoka uğrattı. H. L. , yaşamına son vermek için üçüncü kattan atladı.

Asayiş

Kuşadası'nda bir kadın, evin tapusu üzerine olmadığı iddiasıyla 6. kattan atlamak üzereyken son anda kurtarıldı.

Asayiş

YARALI KADIN İÇİN SAĞLIK EKİPLERİ SEVK EDİLDİ.

Asayiş

BİR KİŞİ İNTİHAR ETMEYE ÇALIŞAN ABLASINA ENGEL OLAMAYINCA AYNI SİLAH İLE KENDİNİ VURARAK HAYATINA SON VERDİ.

Asayiş

İNTİHAR ETMEK İÇİN BİR BİNANIN ÇATISINA ÇIKAN KADIN EKİPLERİ ALARMA GEÇİRDİ.

Asayiş

UZUN SÜREDİR İŞŞİZ OLDUĞU İÇİN BUNALIMA GİREN NİŞANLI GENÇ İ.A.(30) BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE ÜZERİNE BENZİN DÖKEREK İNTİHARA KALKIŞTI.

İnegöl

İnegöl İsaören Mahallesi'nde meydana gelen olayda ilaç içerek intihar girişiminde bulunan kadın tedavi altına alındı.