Inegölspor haber Haberleri

inegölspor haber haberleri ve güncel inegölspor haber gelişmeleri, inegölspor haber ile ilgili tüm video, inegölspor haber fotoğrafları ve inegölspor haber haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

İnegölspor, sahasında ağırladığı Sarıyer’i 2-1 mağlup etti.

İnegöl

İnegölspor Basın Sözcüsü Melih Uçaravcı, deplasmanda oynanacak Denizlispor maçı öncesi konuştu.

İnegöl

İnegölspor Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, Pazar günü saat 15.30’da oynanacak Menemen Futbol Kulübü maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

İnegöl

İnegölspor Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kastamonuspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

İnegöl

İnegölspor, Çaykur Rizespor’dan 19 yaşındaki Eren Emre Aydın’ı 1 yıllığına kiraladı.

İnegöl

İnegölspor’a destekler çığ gibi büyümeye devam ederken, destek sadece İnegöl merkezinden değil kırsal mahallelerden de gelmeye başladı.

İnegöl

DEVA Partisi İnegöl İlçe Başkanı Onur Metinbaş ve yönetimi İnegölspor yönetimini ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

İnegöl

İnegölspor’un yeni sezonda iç saha maçlarının ON6 TV’den canlı olarak yayınlanması için sözleşme imzalandı.

İnegöl

İnegölspor Pazar günü sahasında ağırlayacağı Fethiyespor maçı hazırlıkları sürüyor.

İnegöl

İnegölspor Erzincan deplasmanından puansız dönerken, teknik direktör Murat Yoldaş ilk hafta kazası önümüzdeki haftalarda telefi edeceğiz dedi.

İnegöl

İnegölspor eski yöneticisi Burhan Serbest İnegölspor’a maddi destek vereceğini açıkladı. Yaptığı transferlerle lige iddialı girmeye hazırlanan temsilcimiz İnegölspor’a bir destekte...

İnegöl

Osman Sevim başkanlığında ki İnegölspor Yönetimi, İnegölspor ve İnegölspor’un geleceği ile alakalı istişare toplantılarına devam ediyor.