Honor Haberleri

Honor haberleri ve güncel Honor gelişmeleri, Honor ile ilgili tüm video, Honor fotoğrafları ve Honor haberleri Genç Gazete sitemizde


Teknoloji

Honor orta segmente hitap eden yeni 5G destekli modeli Honor X7b 5G'yi tanıttı. İşte uygun fiyatlı Honor X7b 5G'nin detayları.

Teknoloji

Honor, yeni Android akıllı telefonunu tanıttı. Peki Honor 90 Smart adlı bu model, neler sunuyor? İşte Honor 90 Smart özellikleri...

Teknoloji

Amiral gemisi Honor Magic 6 Ultimate modeli tanıtıldı. Peki akıllı telefon kullanıcılara neler sunuyor? İşte ayrıntılar!

Teknoloji

Honor Pad 9, HEY2-W09 model numarasıyla BIS veri tabanında ortaya çıktı. İşte Honor Pad 9 global sürümü özellikleri ve dahası!

Teknoloji

Honor, kısa süre önce sessizliğini bozdu ve Magic V2 modelinin globalde satışa çıkacağı tarihi resmi web sitesi üzerinden duyurdu.

Teknoloji

Honor Haylou Watch tanıtıldı. 1.95 inçlik canlı AMOLED ekranı, Bluetooth arama ve kapsamlı sağlık takip özelliği ile dikkat çekiyor.

Teknoloji

Kasım ayı, alışveriş dünyasında her zaman özel bir yer tutar, ve bu yıl Honor markası teknoloji severlerin gözdesi oldu.

Teknoloji

Honor Tablet 9, HEY-W09 ve W19 model numaralarıyla 3C veri tabanındaki yerini aldı. Peki tablet neler sunuyor?

Teknoloji

Sektörde sızıntılarıyla bilinen Digital Chat Station, yaklaşan Honor 100 serisinin teknik özelliklerini gözler önüne serdi.