Genç Gazete son dakika Haberleri

Genç Gazete son dakika haberleri ve güncel Genç Gazete son dakika gelişmeleri, Genç Gazete son dakika ile ilgili tüm video, Genç Gazete son dakika fotoğrafları ve Genç Gazete son dakika haberleri Genç Gazete sitemizde


Yaşam

Kuzey Marmara Otoyolu'nda yaşanan feci kazada, baba ve kızı yaşamını yitirdi; aile üyeleri ve diğer sürücüler yaralandı

Güncel

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinden duyruldu: Ege Denizi'nde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Gündem

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 1 kişinin ölümü ve 10 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanın teleferik kazasıyla ilgili açıklama yaptı.

Sağlık

Beslenme ve Diyet Uzmanı Sıla Yeşilyaprak, Ramazan Bayramı’nda tatlı tüketimi konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Sağlık

Diyetisyen Cemre Balkan, Ramazan Bayramı’nda kilo almanın önüne geçilebilmesi için çok önemli bilgiler verdi.

Yaşam

Yılların şoförü Erol Akın, bayram yolculukları öncesinde vatandaşlara güvenli sürüş ve yolculuk konusunda önemli tavsiyelerde bulundu.

Yaşam

Motosiklet ile çarpışan otomobil köprüden uçtu. Kazada motosiklette bulunan 2, otomobilde bulunan 1 kişi olmak üzere 3 ölü var.

Asayiş

Bir grup, aralarında husumet olduğu iddia edilen kişilere silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi yaralandı.

Asayiş

Kız meselesi yüzünden, genç iki grubun bir parkta meydana gelen kavgasında, 6 yerinden bıçaklanan 16 yaşındaki genç öldü

Kültür& Sanat

Mübarek Ramazan ayının son günlerini yaşıyoruz. Son sahur, son iftar ve son teravih namazı tarihleri açıklandı. İşte detaylar...