Eskişehir haberler Haberleri

Eskişehir haberler haberleri ve güncel Eskişehir haberler gelişmeleri, Eskişehir haberler ile ilgili tüm video, Eskişehir haberler fotoğrafları ve Eskişehir haberler haberleri Genç Gazete sitemizde


Türkiye

Eskişehir Valiliği, Ramazan Bayramı dönüşünde trafik yoğunluğunu önlemek için büyük araçların şehre girişini yasakladı.

Asayiş

Belma Akar ile çocukları Kübra Akar (16) ve M.A. (10) Porsuk Çayı kenarında oturduğu esnada henüz belirlenemeyen bir sebeple iki...

Otomobil

Motor ustası Seyfi Apaç, araçlarıyla uzun mesafe seyahat edecek vatandaşları hararet konusunda uyardı.

Asayiş

Eskişehir'de 112 Acil Sağlık ambulansı, beton mikseri ve yolcu otobüsünün karıştığı zincirleme trafik kazasında 14 kişi yaralandı.

Asayiş

Bir kişinin küçükbaş hayvanlarını ve parasını silah zoruyla gasp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaşam

Eskişehir’de 2 motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Çevre

Eskişehir’in Seyitgazi İlçesi’nde 60 dönüm ekili tarım arazisinin zarar gördüğü ve ormana da sıçrayan yangında onlarca canlı olumsuz etkilendi.

Çevre

Eskişehir'de facianın eşiğinden dönüldü: Ağaç devrildi, 3'ü çocuk 11 kişi altında kaldı

Asayiş

Eskişehir’de Porsuk Çayı’nda boğulma tehlikesi geçiren 20 yaşındaki genç, sağlık ekiplerinin 50 dakikalık müdahalesinin ardından kalp masajıyla hayata döndü.

Asayiş

Eskişehir’de alkollü olarak kullandığı motosikletiyle kaza yapan ve yolcusu Ezgi Nehir Uçarlı’nın hayatını kaybettiği olayda sürücü tutuklandı.

Asayiş

Eskişehir’de Porsuk Çayı’a giren ve boğulma tehlikesi geçiren 2 arkadaştan biri, vatandaşlar tarafından kurtarılırken, diğerini arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.