DSÖ Haberleri

DSÖ haberleri ve güncel DSÖ gelişmeleri, DSÖ ile ilgili tüm video, DSÖ fotoğrafları ve DSÖ haberleri Genç Gazete sitemizde


Sağlık

Ghebreyesus, Kovid-19 salgınının ardından dünyanın hala yeni salgınlara karşı yeterince hazırlıklı olmadığını belirterek korkutan bir açıklama yaptı.

İnegöl

İnegöl'de hava kirliliği, son yıllarda ciddi boyutlara ulaşarak halk sağlığını tehdit eden bir sorun haline geldi.

Dünya

DSÖ Genel Direktörü, yaptığı açıklamada, "Bağışçılara, bu kritik dönemde UNRWA'ya sağladıkları fonları askıya almamaları çağrısında bulunuyoruz.

Sağlık

Sağlık Bakan Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada, "DSÖ'nün verdiği isimle X hastalığı. Gerçek hayatta karşılığı yok.

Gündem

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Kovid-19'un hala ciddi bir küresel sağlık tehdidi oluşturduğunu açıkladı...

Dünya

DSÖ: “Açlık ve hastalık Gazze'de daha fazla ölüme yol açacak”

Sağlık

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), nüfus yoğunluğu fazla olan ülkelerde hızla yayılan JN.1 adlı yeni bir koronavirüs varyantı konusunda alarm verdi....

Dünya

7 Ekim'den bu yana İsrail'in artarak devam eden katliamlarında Gazze Şeridi'nde her saat başı 5 çocuk hayatını kaybediyor.

Sağlık

DSÖ'nün sıtmayı önlemek için yeni bir aşıyı önerdiğini biliyor muydunuz? Peki ya bu aşının etkinliği ve kullanım süreci hakkında neleri...

Kadın & Aile

Bilim insanları, anne sütünün hem bebeklerin hem de annelerin sağlığı için inanılmaz yararlar sunabileceğini belirtiyor.

Dünya

Dünya Sağlık Örgütünün (DSÖ) hava kirliliği standardının karşılanması halinde, ortalama insan ömrünün 2,3 yıl uzayabileceğini açıkladı.