Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Haberleri

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan haberleri ve güncel Dışişleri Bakanı Hakan Fidan gelişmeleri, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile ilgili tüm video, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan fotoğrafları ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan haberleri Genç Gazete sitemizde


Politika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri'nin İstanbul'da gerçekleştirdiği buluşma, bölgesel işbirliği ve önemli konular ele alındı.

Politika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın, Avrupa Birliği'nin Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Komiseri Oliver Varhelyi ile yaptığı telefon görüşmesi.

Dünya

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani ile birlikte düzenlediği ortak basın toplantısı.

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bursa'da yaptığı açıklamalarda, sosyal medyada dolaşan ve kendisiyle ilgili yapılan editlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Genel

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, katıldığı iftar programında yaptığı açıklamada, Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) kurumunun Kırıkkale'nin bir sembolü haline geldiğini...

Genel

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 30 binden fazla Gazzeli kadın ve çocuğun şehit edildiğini belirterek, her türlü savaş hukukunun ihlal edildiği...

Politika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Tunus Büyükelçisi Ahmet Misbah Demircan'ı kabul etti.

Politika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Benjamin Cardin ve beraberindeki Komite Üyesi Senatörler ile görüştü.

Politika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan’da İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile bir araya geldi.

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gazze'de süregelen İsrail bombardımanı ve bölgede ateşkes sağlanması yönünde uluslararası çabalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Dünya

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı’nın "Devam Eden Uluslararası Gerilimlerde G20'nin Rolü" temalı oturumunda mevkidaşlarına hitap etti.

Dünya

Dışişleri Bakanı Fidan, Almanya ziyareti kapsamında Türk vatandaşları ve sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri ile önemli bir buluşma gerçekleştirdi.