BM Haberleri

BM haberleri ve güncel BM gelişmeleri, BM ile ilgili tüm video, BM fotoğrafları ve BM haberleri Genç Gazete sitemizde


Dünya

Francesca Albanese, Birleşmiş Milletler (BM) Filistin Özel Raportörü olarak, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarıyla ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.

Dünya

Terör Devleti İsrail'in hukuk ve hak tanımayan saldırıları devam ediyor. Gazze'ye yönelik şiddetli saldırılarında İsrail cinayet işlemeye devam ediyor.

Dünya

İsrail'in Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Gilad Erdan'ın, Gazze'de insani kriz olmadığı yalanını söyleyerek bütün dünya ile adeta aley etti.

Dünya

7 Ekim'den bu yana İsrail'in artarak devam eden katliamlarında Gazze Şeridi'nde her saat başı 5 çocuk hayatını kaybediyor.

Dünya

İsrail güçlerinin 7-26 Ekim tarihleri arasında yürüttüğü bombardımanlar sonucu, henüz bir yaşını doldurmamış 133 bebek öldü.

Dünya

Amerikan Dışişleri Bakanı Antony Blinken, "İran'la çatışma peşinde olmadığını. Biz bu savaşın daha çok genişlemesini istemiyoruz.

Dünya

ABD Büyükelçisi Michele Taylor'ın BM İnsan Hakları Komitesi'nde konuşması sırasında sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri tarafından protesto edildi.

Dünya

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları BM ve uluslararası kuruluşların uyarılarına rağmen devam ediyor. Bu saldırılar, bölgede büyük bir yıkıma yol açıyor.

Dünya

BM'nin Karabağ'da düzenlediği özel ziyarette neler yaşandı? Ermeni sivillere yönelik şiddet iddiaları doğru mu? Bölgenin insani durumu ne durumda?

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Karabağ, Azerbaycan toprağıdır. Bunun dışında bir statünün dayatılması asla kabul edilmeyecektir.

Dünya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM’nin 78. Genel Kurulu’na katılmak üzere geldiği ABD’de Türk vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Dünya

POLİSİN MÜDAHALESİ SONUCU EN AZ 48 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.